Shperndaje në Facebook.

Zyrtare: Kosova ngjitet 11 vende pas fitores kundër Shqipërisë

Nga 152 në 141 – Kosova ka rikuperuar 11 vende në ranglistën e re të FIFA-s.
FIFA ka publikuar ranglistën e re pas ndeshjeve miqësore.

Në sy bie Kosova që është ngjitur 11 vende në ranglistën e re të FIFA-s falë fitores fantastike 3-0 kundër Shqipërisë.

Aktualisht Kosova renditet e 141 dhe duke e krahasuar me pozicionimin pas pranimit në FIFA e UEFA, dalëngadalë “Dardanët” po shndërrohen në një Kombëtare fantastike dhe po rikuperojnë vende me shpejtësi.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close