Shperndaje në Facebook.

“Zbukurimet’ në 15 vetura, që hutuan të gjithë (Foto)

Kalimtarët kanë mbetur të hutuar dhe me shumë pyetje nëpër kokë, kur ndonjë prej këtyre veturave iu ka shkuar pranë

Ngrohja globale, dallimet racore, dhuna mbi kafshë dhe shumë probleme me të cilat përballet shoqëria, disa njerëzve iu kanë dukur asgjë.

Atyre iu është sjellë në kokë vetëm një pyetje e vetme, ‘se çfarë po mendonte pronari, teksa po ia bënte këtë veturës’.

Në momentin që njëra prej këtyre veturave u ka shkuar pranë, kalimtarët mbetën të habitur dhe pos një fotografie, nuk mund të bënin diçka më shumë. Më poshtë mund t’i shihni 15 raste ekstreme, kur pronarët provuan t’i zbukurojnë veturat, por gjithçka iu është kthyer në një shëmti të keqe.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close