Shperndaje në Facebook.

Trupi ju paralajmëron 24 orë para një goditjeje, shenjat e fshehura që të gjithë duhet t’i dijnë

Në Suedi, rreth 30,000 njerëz marrin goditje çdo vit – një person çdo 17 minuta.

Në Suedi, rreth 30,000 njerëz marrin goditje çdo vit – një person çdo 17 minuta.

Fatmirësisht, hulumtimi mbi goditjen në tru ka filluar seriozisht të studiohet në vitet e fundit, por natyrisht ka mbetur shumë për të bërë.

Për çdo pacient të pestë që ka pësuar një goditje, simptoma të ngjashme kanë ndodhur 24 orë para fillimit të sëmundjes.

Stroke është në të vërtetë një emër kolektiv për infarktin e trurit dhe gjakderdhjen e trurit. qelizat nervore të trurit janë të varur nga oksigjeni përmes një rrjeti të dendur të enëve të gjakut dhe goditjet shpesh ndodhin për shkak të një mpiksje gjaku që plotësisht ose pjesërisht bllokohet në një prej arterieve të trurit.

Simptomat janë këto

1. Tensioni i lartë i gjakut

2. Dhimbje të qafës

3. Demtim nervor

4. Dhimbje koke

5. Paralizë

6. Çrregullime vizuale

7. Dhimbje në shpatull

8. Lodhje e papritur
Kushtojini vëmendje këtyre 8 karaktereve, shpresoj që e ardhmja të mund të shpëtojë edhe më shumë jetë. /

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close