Shperndaje në Facebook.

Talenti i frikshëm i kësaj vajze do ju lërë gjithë pa fjalë.. (VIDEO)

Duke qenë se jemi shumë afër festës së Hallowinit, e cila festohet shumë në botë, talenti i kësaj vajze vërtet që merr një rëndësi akoma më të madhe.

19 vjeçarja nga Kanadaja, Isobelle Carmichael filloi ta zhvillonte talentin e saj shumë kohë më parë mesa mundësi që kishte, ndërkohë që tashmë ajo është bërë një profesioniste e vërtetë.

Ajo përgjithësisht realizon make up të përshtatshëm për tu përdorur në festat e frikshme dhe në filma horror dhe perfeksioni sesi i realizon këto pamje është vërtet i frikshëm.

Ju mund ti gjeni disa prej punëve të saj në galerinë më poshtë por nëse keni një zemër të dobët bëni mirë të mendoheni dy herë

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close