Shperndaje në Facebook.

Studentët tmerrohen nga krokodili në kampusin e tyre (VIDEO)

Ky aligator gjigant ishte i “etur për të marrë dije” pasi u zbulua në kampusin Natchez të Universitetit Shtetëror Alcorn në Mississipi.

Studentët ishin spektatorë, teksa zyrtarët përgjegjës të kafshëve të egra e kapën me sukses. Ai u lidh përfundimisht, u vendos në veturë dhe u lirua në lumin Mississipi.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close