Shperndaje në Facebook.

Si të mbeteni shtatëzënë me një djalë?

Shumica e çifteve preferojnë të kenë në familjen e tyre një djalë. Secila nga këto çifte kanë arsyen e vet pse e preferojnë diçka të tillë, ndoshta sepse të kesh djalë është konsideruar gjithmonë si një privilegj për shkak të shumë arsyeve kulturore, sociale, ekonomike ..etj

Nuk ka ndonjë mënyrë specifike se si të ngeleni shtatëzanë me një djalë, por ka disa strategji që mund ti ndiqni që tju rrisin shancet për të pritur djalë.

Ja disa nga këto këshilla..

Kryeni marrëdhenië në një ditë jot ë zakonshme-çiftet që kanë kohë që përpiqen zakonisht ndjekin disa ditë të veçanta në bazë të ovulimit të femrave, por ne ju rekomandojmë të kundërtën sepse në ato ditë sperma e mashkullit nuk është aq efektive dhe kjo rrit propabilitetin për të pritur një djalë.

Shikoni kalendarin kinez- Disa njerëz besojnë se kalulimi i bërë në një calendar kinez është 99% i vërtetë.

Ndiqni një plan diete- Të dy partnerët duhet të konsumojnë produkte si mish i kuq, thjerëza, peshk, ushqime të kripura.etj. Gjithashtu duhet të inkoporoni në dietën tuaj ushqime të larta me alkalinë, në mënyrë që shancet për të pasur një bebe mashkull të rritet.

Shangni ushqimet acide- Nëse doni me patjetër një fëmijë mashkull atëhreë duhet ti shangni domosdoshmërisht ushqimet me aciditet të lartë.

Gjithmonë hajeni mëngjesin- Është vakti i parë dhe të dy oartnerët nuk duhet ta shmangin, kurrë! Besohet se nëse nuk e hani mëngjesin atëherë do prisni një vajzë dhe jo një djalë.

Hani shumë- Zonja, nëse doni të keni një djalë atëherë duhet të hani shpesh herë gjatë ditës. Duke bërë këtë do ndiheni më energjike dhe do ju rris shancet tuaja.

Flini nga ana e majtë- Besohet se të flesh nga ana e majtë dh eta mbani kokën nga veriu do rrisni shancet tuaja.Shije.al

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close