Shperndaje në Facebook.

Njerëzit që “jetojnë” në vitin 3018, qenka edhe një shqiptar

Koha kalon me shpejtësi të madhe dhe ndërsa disa prej nesh janë në të tashmen, të tjerët shkuan shumë larg dhe e dini çfarë? Ata kanë shkuar shumë vite para nesh, për të thënë të vërtetën deri në vitin 3018.

Në artikullin e sotëm ne të JOQ.al mblodhëm disa fotografi të pabesueshme të njerëzve që jetojnë në të ardhmen, ndërsa ne jemi ende këtu, një mijë vjet më parë.

Pishina në tarraca

Lamtumirë vapë, dush në mes të rrugës

Ju prish tostieri? Epo ja zgjidhja.

Lamtumirë berberë!

Shqiptarët e bëjnë më së miri!

Kështu do jemi ne në 3018

Ja si do notojmë.

Birra me aksesorë

Ushqim i nxehtë? Heh, jo për shumë gjatë.

Kundra shiut.

Rrobat e brendshme do vazhdojnë të përdoren, por vetëm për celularë.

Ja si do ushqehen të miturit

Çadra e fëmijëve në të ardhmen

Ja pse do shërbejnë muret.

U zgjidh dhe mënyra e të ushqyerit.

Si do presin fëmijët në aeroporte.

Çadër për kafshët.

Keni bark të madh? Sa të zgjuar njerëzit e 3018!

Do hamë gjithçka që duam në të njëjtën kohë.

Celularin do ta kemi kudo!

Cila nga këta njerëz ju ka mahnitur më shumë? Na lini përgjigjen tuaj në komentet

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close