Shperndaje në Facebook.

Në vend të grepit përdori magnet për peshkim, i riu gjen kasafortën e mbushur me flori (Foto)

Një peshkatar që përdor magnet në vend të grepit për të kapur objekteve të metalta, ka gjetur një kasafortë plotë me stoli, dhe medalje të ushtrisë në fund të një liqeni.

Adam Hastings, 22-vjeç ka arritur të nxjerr nga uji një kasafortë të cilën e kishte tërhequr jashtë me magnetin që e përdor si grep.

E gjitha ka ndodhur në liqenin e parkun Cheltenham, ku kasaforta ishte e mbushur me stoli, orë, medalje të ushtrisë dhe letra të ndryshme.

“Para se ta nxirrja kasafortën, magnetin e hodha në ujë për më shumë se pesë herë, por nuk kapa asgjë. Në tentimin e fundit ku magneti preku fundin e liqenit, hasa në diçka të metaltë.

Për ta dokumentuar thesarin, i kërkova një gruaje që kishte nxjerrë për shëtitje qenin të më filmoj më telefon”, ka deklaruar 22-vjeçari që është i papunë.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close