Shperndaje në Facebook.

Makina digjet e tëra, shkaktar Samsung Galaxy S4 (Video)

Ndërsa ngiste makinën, telefoni filloi të digjej dhe shkaktoi që e gjithë makinën të kaplohej nga zjarri.

Siç raporton televizioni WXYZ , ka pasur një incident në SHBA me një smartphone të djegur. Një grua po ngiste makinën e saj. Papritur Samsung Galaxy S4 filloi të digjej.

Ajo u u ndal në të djathtë dhe u largua nga makina , e cila shumë shpejë ishte kapluar nga zjarri.

Ndërsa ngiste makinën, telefoni filloi të digjej dhe shkaktoi që e gjithë makinën të kaplohej nga zjarri.

Siç raporton televizioni WXYZ , ka pasur një incident në SHBA me një smartphone të djegur. Një grua po ngiste makinën e saj. Papritur Samsung Galaxy S4 filloi të digjej.

Ajo u u ndal në të djathtë dhe u largua nga makina , e cila shumë shpejë ishte kapluar nga zjarri.

Zyra e zjarrfikësve ka konfirmuar se zjarri është shkaktuar nga një prej dy smartfonëve . Cila pajisje duhet fajësuar dhe pse filloi të digjej, ende nuk dihet. Sipas avokatit të gruas, Samsung u njoftua për këtë rast.

Ai vlerëson se kompania ka vepruar me përgjegjësi dhe ka dërguar një ekip për të hetuar aksidentin e makinave dhe mbetjet e smartfonëve . Deri më tani, nuk është ngritur asnjë padi kundër Samsung për zjarrin.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close