Shperndaje në Facebook.

Kjo nënë e zgjuar sugjeron ta shtrydhni pelenen para se tia vishni femijes tuaj! Ja arsyeja pse

Alang Narzita e ka praktikuar kete metode për 11 vjet te femija saj i pare dhe tek femijet e tjere ne vazhdim.
Ajo e shtrydhte butësisht pelenen përpara se ta vendoste ate tek fëmijët e saj pasi ajo mund të ndihmojë në ‘zbutjen’ e strukturës së pelenës e cila është ruajtur prej kohësh në paketimin e saj.

Narzita shkroi më tej se pelenat të cilat janë të shtrydhura janë të ndryshme nga ato që përdoren direkt nga paketimi.

Pelena të reja që nuk janë të shtrydhura kanë sipërfaqe dhe struktura relativisht më të ashpra në krahasim me ato që janë shtrydhur paraprakisht.

“Ju mund ta bëni këtë për çdo markë pelenash”. Shtrydhja e tyre mund të bëjë që fleta absorbuese të jetë më e butë për foshnjat tona. Është më mirë se një pelenë që nuk është e shtrydhur, “shkruante Narzita.

Falë saj, shumë prindër të rinj perdoren kete metode çuditërisht te dobishme. Disa madje kanë komentuar se kurrë nuk kanë menduar të shtrydhin pelenat, ndërkohë që kishte disa prindër të cilët shkruanin se po bënin të njëjtën praktikë kur ndërronin pelenat e fëmijëve të tyre.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close