Shperndaje në Facebook.

Kjo kërpudhë e zhdukë kancerin

Kërpudha e cila në latinisht quhet “Inonotus obliquus” është një kërpudhë parazitare në mështekën e cila ngjan me një lëvore të djegur.

Në fakt, kjo kërpudhë është kancer i mështeknës, por paraqet ilaçe kundër kancerit të njeriut. Sidomos varianti siberian i kësaj kërpudhe është shumë i dobishëm. Ajo përmban fenole, melaninë, tripeptoide dhe thartirë betulinike, ku sidomos përbërësi i fundit është efikas kundër kancerit, transmeton gazeta “Kosova Sot”.

Kjo kërpudhë është efikase thuajse kundër të gjitha llojeve të tumoreve, por sidomos kundër kancerit të gjirit, ezofagut, qafës së mitrës, prostatës, mushkërive, lukthit, shpretkës, trurit, si dhe të gjitha llojeve të leukemisë, melanomave dhe limfomave. Me anë të mekanizmit të apoptozës kjo kërpudhë shkatërron qelizat e deformuara. Kjo kërpudhë është efikase edhe kundër stresit, i cili edhe shkakton rreth 90% të sëmundjeve në botë.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close