Shperndaje në Facebook.

Ishin kthyer në makthin e grekëve, 7 femrat shqiptare bënin kërdinë në Athinë

7 shqiptare kanë rënë në prangat e policisë greke pasi bënin pjesë në një grup kriminal grabitjes që operonte kryesisht në Athinë.

Sipas policisë, aktiviteti i tyre kriminal i vjedhjes që dyqaneve ka nisur që në vitin 2016.

Shqiptaret përdornin pajisje të sofistikuara për të realizuar vjedhjet duke përmendur këtu, përdorimin e mekanizmave për të çaktivizuar alarme dyqanesh.

Gjithashtu për të mos u detektuar, ato përdornin çanta të mbështjella me letër alumini në mënyrë që të kalonin pa u detektuar nga sistemi i alarmit.

Në operacionin e zhvilluar, atyre iu sekuestruan më shumë 1 mijë pajisje shtëpiake dhe mbi 4 mijë veshje, gjithashtu edhe produkte që shiten në supermarkata.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close