Shperndaje në Facebook.

Gjyshja mban nipin dhe mbesën e saj në kafaz të qenit

Një gjyshe nga Memphis është arrestuar pasi ajo dyshohet se i mbante nipin dhe mbesën e saj në kafaz të qenit.

Një grua e Memphis u arrestua gjatë fundjavës pasi ajo gjoja i vendosi nipin dhe mbesën e saj në kafazin e qenit, gjatë një udhëtimi me makinëne e saj, thanë policia .

Leimome Cheeks, 62 vjeç, thuhet se i vendosi dy nipërit e saj në kafaz dhe i mbajti aty për të pakten 40 minuta, në tempereturë mjaft të lartë,

Cheeks është marrë në paraburgim pasi një dëshmitar në fjalë e ka regjistruar gjithë këtë ngjarje.

Mbikëqyrësi, i cili kërkoi të mbetet anonim, dërgoi videon në Memphis Police.
Video nxiti zemërim online. Departamenti i Policisë në Memphis madje e ka postuar këtë rast në faqen e saj të Facebook të dielën për të konfirmuar arrestimin e saj.

“Shumë prej tyre kanë pyetur për një video virale nga e shtuna që tregon se dy fëmijë janë duke u transportuar në kafaze kafshësh”, tha departamenti. “Leimome Cheeks 62, u arrestua dhe u akuzua për dy akuza për rrezikimin e fëmijëve”.

Fëmijët, të moshave 7 dhe 8, i thanë policisë se ishin vendosur në kafaze sepse nuk kishte hapësirë ​​të mjaftueshme brenda automjetit, sipas një deklarate akuzimi të marrë nga filiali ABC WATN .

Ajo u arrestua në dy akuza për rrezikimin e fëmijës dhe u lirua më vonë me lidhje. WATN tha se u përpoq të kontaktojë Cheeks në shtëpinë e saj gjatë fundjavës, por askush nuk u përgjigj derën.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close