Shperndaje në Facebook.

FOTO-LAJM/ Skandaloze! Ja si i mirëpret Shqipëria turistët

Në dhjetor të vitit 2017 Arben Ahmetaj ishte në doganën e Hanit të Hotit për të bërë një inspektim pasi aty u investuar rreth 1.8 milion euro.

Edhe pse kanë kaluar 7 muaj akoma askush nuk ka ndërmor një iniciativë sado të vogël për të rregulluar tabelën “Republika e Shqipërisë” dhe hartën e vendit tonë, dy gjëra që kanë një impakt të parë tek turistët.

Ata duken që janë shumë të vjetëruar mbi të gjitha dhe janë lënë as më shumë e as më pak por si plehra, ku vetëm kazani mungon.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close