Shperndaje në Facebook.

Forca e zjarrit: Gjermania fiton vendin e parë në sfidën e tankeve më të forta të Evropës (Video)

Video tregon ushtrimet ushtarake spektakolare të kryera në Grafenwoehr gjatë sfidës së tankeve më të forta të Evropës (SECT), ku Gjermania ishte në gjendje të mposhtte garuesit tjerë, përfshirë SHBA.

Pas një jave ushtrimesh ushtarake ku pjesëmarrësit shpërthyen objektivat dhe morën pjesë në sfida, Gjermania mori në shtëpi trofeun për tanket më të forta.

Skuadra gjermane tashmë fitoi dy vjet më parë, por fitorja e tyre e lartë këtë herë nuk ishte një rezultat i parashikueshëm.

Suedia pothuajse u përplas përpara Gjermanisë, por skuadra gjermane shënoi pikë për performancën më të mirë të përgjithshme dhe krijoi gradën më të lartë në ditën e fundit, ku ekipet e tankeve garojnë rreth një piste me pjesë rezervë të rënda.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close