Shperndaje në Facebook.

FIFA: 10 Kombëtaret më të mira

Një ndër favoritët për të triumfuar në Rusi, Spanja, ka humbur dy vende në renditjen e re të FIFA-s.
FIFA ka publikuar renditjen e re para Kupës së Botës dhe pas disa miqësoreve të zhvilluara.

7 pozitat e para nuk ka pasur ndryshime, me Gjermaninë që vazhdon të konsiderohet si Kombëtarja më e mirë në botë.

Ndryshimi drastik është Spanja, e cila ka humbur pozitën e tetë, ajo tani renditet në atë të 10-të.

Kosova ka pasur ngritje fantastike, duke rikuperuar 11 vende pas fitores së madhe kundër Shqipërisë. Kurse Kombëtarja shqiptare ka humbur dy vende, pas disfatave kundër “Dardanëve” dhe Ukrainës.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close