Shperndaje në Facebook.

Falë Zotit që nuk kemi kësi tradita si në Haiti..!!! No koment! (VIDEO)

Falë Zotit që nuk kemi kësi tradita si në Haiti..!!! No koment!

Mijëra pelegrinë haitianë u mblodhën në ujëvarën e Shenjtë Saut d’Eau të martën për një ceremoni tradicionale për të larë mëkatet e tyre dhe për t’u lutur për një të ardhme më të mirë.

Për më shume detaje shikoni Videon e mëposhtme:

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close