Shperndaje në Facebook.

E padëgjuar më parë. Gruaja ushqen me gji burrin e saj, arsyeja do ju emocionojë

C dhe Brad kanë një marrëdhënie si çdo çift tjetër, por, gruaja është e detyruar të lërë punën e saj çdo dy orë për t’i dhënë gji të dashurit të saj.

Jennifer nuk ka fëmijë, kështu që nuk ka ushqyer kurrë me gji, por ajo thotë se gjatë seksit gjoksi i fryhet dhe “i derdhet” qumësht.

E gjendur përballë kësaj nevoje, ajo e pa këtë ospison, për të ushqyer të dashurin e saj me gji, si idenë më të mirë të mundshme.

Kjo marrëdhënie është perfekte, pasi edhe burri ka nevojë për vitaminat që merr nga qumështi i Jennifer.

Brad është shumë i kënaqur me fizikun e tij, sepse përfitimet nga ushqyerja me gji janë reflektuar.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close