Shperndaje në Facebook.

Disa foto të çuditshme familjare që do t’i shikoni dy herë

Në ditët e sotme kemi shumë pak foto të lara, pasi pjesa më e madhe e jona i mban fotografitë në memorjen e celularit, në laptopë apo edhe në usb e disqe.

Por më parë, të gjithë i lanim fotot dhe i mbanim ato si kujtime për vite të tëra, edhe pse shpesh u iknin ngjyrat e u binte cilësia.

Secili prej nesh ka foto të çuditshme në shtëpinë e tij, të cilat ndonjëherë na vjen turp t’jua tregojmë të tjerëve.

Këto që do të shikoni më poshtë, janë vërtetë epike.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close