SportFIFA: 10 Kombëtaret më të mira

Një ndër favoritët për të triumfuar në Rusi, Spanja, ka humbur dy vende në renditjen e re të FIFA-s. FIFA ka publikuar renditjen e re para Kupës së Botës dhe pas disa miqësoreve të zhvilluara….

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close