ShowBiz


Aurela Gaçe, së shpejti me një dasmë të dytë?

E ftuara këtë javë në emisionin Thumb ishte Marçela Lati, biznesëoman dhe krahu i djathtë i Armand Pezës në “Geraldina Sposa”. Teksa na foli për sfilatën e fundit të Geraldinës, Marçela na ka folur edhe…


By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close