Shendetesi


Si të dish nëse je shtatëzenë ?

E vetmja mënyrë e besueshme për të u konfirmuar është përmes një testi të shtatezanisë, por shtrohet pyetja se cila janë simptomat e para për shtatëzani. Mungesa e menstruacioneve Kur menstruacionet vonohen dhe nuk të…


By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close