Lajme

Austria mbyll shtatë xhami

Austria tha se do të mbyllë shtatë xhami dhe se do t’i dëbojë imamët që, sipas saj, financohen nga qeveri të huaja. Kacelari austriak, Sebastian Kurz, tha se këto masa janë goditje mbi islamin politik.Disa…


Presidenti Thaçi edhe pikturon! /FOTO

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka vizituar ekspozitën “Qytetet e Paqes”, e cila është hapur në Muzeun e Kosovës. Ai ka “luajtur” me ngjyra, duke lënë shenjë simbolike aty.Këtë e ka konfirmuar…


By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close