Shperndaje në Facebook.

Bletët vrasëse plagosin 60 persona në një tubim politik (Video)

Të shtunën, të paktën 60 njerëz u plagosën pasi u sulmuan nga bletët vrasës gjatë një tubimi politik për kandidatin presidencial kolumbian Ivan Duque.

Incidenti ndodhi në qytetin e vogël La Loma në pjesën veri-qendrore të Kolumbisë. Duque, kandidat për Partinë e Qendrës Demokratike, nuk ishte i pranishëm në këtë ngjarje. Në vend të kësaj, ish-presidenti kolumbian Alvaro Uribe, i cili shërbeu nga viti 2002 deri në vitin 2010, ishte në tubim për ta përfaqësuar atë,

“Kishte një sulm të bletëve ndaj një turme që ishte në një tubim politik”, njoftoi të shtunën e kaluar, Nicolas Mohrez, sekretar shëndetësor për Provincën Cesar të Kolumbisë, sipas raporteve të Kolumbisë.

Mohrez vuri në dukje se klinika rajonale e shëndetit “pothuajse u rrëzua për shkak të fluksit të njerëzve.” Më shumë se 60 vetë u prekën, në një mënyrë apo në tjetrën.

Videoja e lëshuar kohët e fundit nga El Heraldo, një gazetë rajonale e vendosur në qytetin e Barranquilla, Kolumbi, tregon njerëzit që mbulojnë kokat e tyre dhe largohen nga insektet e zemëruara dhe të neveritshme.

Të paktën 15 vetë u plagosën rëndë nga bletët dhe duhej të shtriheshin në spital. Tubimi politik u anullua gjithashtu si rezultat i kësaj.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close