Articles by Javore







Si të gatuani këto bonbone shtëpie për 10 minuta

Nuk janë të paketuara, nuk përmbajnë çokollatë, por kanë një shije të mrekullueshme. Përgatitja e tyre në shtëpi të jep një ndjenjë kënaqësie, sidomos në rastet kur përfshihen dhe të vegjëlit. Përgatitini dhe mbajini si…



Plaku me plis lë nam në palestër

Një shqiptar i moshuar ua ka ftohur djemve të rinj në një palestër ushtrimesh. Me plis në kokë, ky i moshuar është parë duke përdorur një pajisje për ushtrime, teksa ka treguar se çfarë muskujsh…



By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close